Spis på café når du er på ferie

Spis på café når du er på ferie

Skal du på ferie til udlandet, og vil du gerne være sikker på at finde steder, hvor du kan få serveret lækre retter, kolde drikke eller bare en kop kaffe, kan det være en god idé at opsøge caféer i udlandet.

Caféer er tit gode steder at få sig et godt måltid eller bare at nyde en kop kaffe, mens du venter på bussen eller toget tilbage til dit hotel.

Husk at tjekke de seneste valuta kurser, inden du drager ud.

Mange lækre retter at vælge imellem

Det gode ved at sætte sig til at spise på en café er jo, at der er gode muligheder for at finde lækre retter fra morgen til aften. Om morgenen er der tit morgenmad eller brunch på menuen, mens du senere på dagen nemt finder mange frokostretter eller hovedretter til middagen om aftenen.

Så har du lyst til en lækker burger, en bøf eller bare en god salat, kan du jo med fordel sætte dig ind på en café i den by, du besøger, hvis du vil være sikker på at blive mæt.

Et godt sted at finde WiFi

Har du brug for at finde WiFi på din tur, kan det også være en god idé at besøge en café, da der tit er rig mulighed for gratis WiFi, når du sætter dig ind og køber noget på en café.

Og modsat på en restaurant, hvor mange kommer for bare at spise, er der mange, der sætter sig ind på en café med en computer for at arbejde. Så har du brug for et sted med adgang til internet, hvor du kan sætte dig med din computer, er det oplagt at finde en café.

Find let frem til den nærmeste café med din mobil

Er du ikke sikker på, hvor den nærmeste café ligger, kan du med fordel hive fat i din mobil og gøre brug af en tjeneste som eks. Google Maps, hvor du let og hurtigt kan søge efter en café i nærheden af, hvor du befinder dig. Det er en god idé at have lokalitet aktiveret på din mobil, så Google kan se, hvor du befinder dig, og dermed let lede dig mod den nærmeste café.

På den måde kan du også få en konkret rutebeskrivelse, så du kan se, hvordan du hurtigst bevæger dig mod den enkelte café til fods, på cykel, i bil eller med offentlig transport.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.